Om mig

Jeg har +13 års erfaring i marketing som blandt andet konsulent og leder af marketingteams i digitale bureauer. Jeg arbejdede solen sort for at skabe succesfulde resultater med marketing. Indtil jeg opdagede, at jeg greb det helt forkert an.

Siden har jeg trænet mine evner i at kombinere data, teknologi og kreativitet, så jeg bedre kan skalere mine indsatser, dokumentere effekten og prioritere smartere.

Det giver ikke bare bedre resultater. Men også gladere marketingteams.

De fleste marketingdiscipliner har været igennem mine hænder. De seneste 9 år har jeg dog valgt at specialisere mig i marketing automation, customer data platforms (CDP) og customer relationship management (CRM), fordi det er her, jeg mener, at marketing skal vokse sig stærk.

Jeg konceptudvikler, jeg eksekverer, og jeg afslutter.

Det er virkelig sjældent, jeg har oplevet, at noget så kedeligt som et Excel ark kan tænde en ild under en afdeling, men Ann har formået det adskillige gange. Når hun går til værks, så har ting det med at rykke sig.

Petur, Pentia A/S

Ann, er en af de dygtigste personer jeg er stødt på i branchen. Hun forstår nemlig at videreformidle hendes enorme viden på en måde, så komplekse kunderejser, kan forstås for en "almindelig" marketingsmedarbejder, der ikke har siddet med automation tidligere. Hun er dygtig til ord og forstår at formidle værdifulde budskaber, som giver succesfulde resultater. Hun er bare i bund og grund utroligt dygtig, til det hun laver og jeg vil til en hver tid anbefale hende.

Michelle, Blue Water Shipping

Ann Schyberg har skrevet tekster for os, der har været med til at generere flere hundrede millioner i omsætning.

Kenneth, Kia Danmark

Scroll to top